Ви благодариме за вашата нарачка!

Ве молиме платете го нарачката со банкарски преведување на нашата сметка.

IBAN: SK6883300000002800911602
BIC/SWIFT: FIOZSKBAXXX

Референца за исплата 1: Вашето име, презиме.
Референца за исплата 2 (ако е достапна): Адреса.

1 x Relax Pills - 49 EUR
2 x Relax Pills - 89 EUR
3 x Relax Pills - 125 EUR
4 x Relax Pills - 153 EUR
5 x Relax Pills - 184 EUR
6 x Relax Pills - 206 EUR
12 x Relax Pills - 291 EUR

Стандардниот превоз е бесплатен.
Експрес испорака трошоци 18 EUR.


Ако не сте во Европа, пополнете други детали:
Компанија: SOULI Company s.r.o
Улица: J. Vojtassaka 3148/8
Поштенски код: 01008
Град: Zilina
Земја: Slovakia


Ние ќе го испратиме производот на вашата адреса, кога ќе добиеме исплата од вас.
Ако имате прашања, пишете на info@stimulant.cz.